Missie en Visie

De Klankhof is een kleinschalige, creatieve basisschool met een fijne sfeer, waar kinderen zich thuis voelen en waar ze uitgedaagd worden om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen.

Wij zijn er om uw kind tot zijn/haar recht te laten komen. Dat doen we door met een positieve blik te kijken naar uw kind en wat zijn/haar mogelijkheden zijn. Wij dagen uw kind uit om zich te ontwikkelen op een manier die bij hem of haar past en geven uw kind het vertrouwen dat je mag zijn wie je bent. Met dat vertrouwen stapt uw kind straks de wereld in om zo een bijdrage te leveren aan een wereld waarin mensen elkaar tot hun recht laten komen.

De Klankhof is relatief klein, wat de kinderen, leerkrachten en ouders als prettig ervaren. De school is overzichtelijk, leerlingen kennen elkaar en voelen zich thuis. De leerkrachten vormen samen een hecht team dat zich erg betrokken voelt bij elke leerling en dat zich samen inzet voor een gezamenlijk resultaat. De contacten tussen leerkrachten en ouders zijn intensief. Ouders kunnen terecht met vragen en andersom houden de leerkrachten ouders goed op de hoogte van wat er speelt op school.

“Wij zijn er om jou tot je recht te laten komen”

Onze kernwaarden zijn:

  • Ontdekken;
  • Groeien;
  • Uniek;
  • Samen.